Rooster & Tarieven

Waar ben ik:
Heel de maand augustus geef ik yogales en massages bij Progress Surfcamp in Moliets Frankrijk
Prijzen yoga:
Yoga coaching (30 min) € 30
Yoga coaching (60 min) € 60
Prijzen massage:
Thai yoga massage (op afspraak)
60 min € 60
90 min € 75
120 min € 100

 

 

Algemene voorwaarden
  • Yoga coaching en massages zijn op afspraak. Bij de eerste afspraak dient een registratie formulier in te worden gevuld. Bij afmelding minder dan 24 uur van te voren wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij niet nagekomen afspraken wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  • Ben op tijd! De lessen beginnen op de aangegeven tijden. Meld het als je laat bent, anders sluit de deur. De deur gaat 10-15 minuten voor de les open.
  • Respecteer elkaars matruimte en loop niet zomaar over iemand anders zijn of haar mat heen. Gebruik indien mogelijk je eigen mat.
  • Draag gepaste en comfortabele kleding tijdens de yogales en geen parfum e.d.
  • Het volgen van lessen is op eigen risico, Vyana yoga is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan. Raadpleeg bij gezondheidsklachten/blessures altijd een arts en meld deze voor de les zodat hier rekening mee kan worden gehouden.
  • Beoefen geen yoga op een volle maag en drink voldoende voor en na de les.
  • De les(kaart) dient op de dag van de (eerste) les te worden betaald. Dit kan contant of via overschrijving naar NL95ASNB0709188277 t.n.v. R Wolswinkel o.v.v. je naam en yogales. Restitutie van de leskaart, workshop en/of cursus is niet mogelijk.

Tot slot: je eigen lichaam is je beste leraar, observeer en respecteer de grenzen die aan worden gegeven en geniet van de ruimte die je zo kan creëren.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden