Rooster & Tarieven

Waar ben ik?

Momenteel reis ik door het zuiden van Portugal.

Hieronder een kaart van de plekken waar ik ben geweest;

Check out the locations I’ve stayed during my trip!

 

Schedule:

Momenteel ben ik beschikbaar voor massages en yoga in het zuiden van Portugal, tussen Lagos, Sagres en Aljezur. Ik blijf in deze omgeving tot 20 december, waarna ik weer naar Nederland vlieg.

Zondag 24 december is er een Acro yoga workshop bij Studio ELVI in Den Haag van 14.00-16.00


Algemene voorwaarden
  • Yoga coaching en massages zijn op afspraak. Bij de eerste afspraak dient een registratie formulier in te worden gevuld. Bij afmelding minder dan 24 uur van te voren wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij niet nagekomen afspraken wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  • Ben op tijd! De lessen beginnen op de aangegeven tijden. Meld het als je laat bent, anders sluit de deur. De deur gaat 10-15 minuten voor de les open.
  • Respecteer elkaars matruimte en loop niet zomaar over iemand anders zijn of haar mat heen. Gebruik indien mogelijk je eigen mat.
  • Draag gepaste en comfortabele kleding tijdens de yogales en geen parfum e.d.
  • Het volgen van lessen is op eigen risico, Vyana yoga is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan. Raadpleeg bij gezondheidsklachten/blessures altijd een arts en meld deze voor de les zodat hier rekening mee kan worden gehouden.
  • Beoefen geen yoga op een volle maag en drink voldoende voor en na de les.
  • De les(kaart) dient op de dag van de (eerste) les te worden betaald. Dit kan contant of via overschrijving naar NL95ASNB0709188277 t.n.v. R Wolswinkel o.v.v. je naam en yogales. Restitutie van de leskaart, workshop en/of cursus is niet mogelijk.

Tot slot: je eigen lichaam is je beste leraar, observeer en respecteer de grenzen die aan worden gegeven en geniet van de ruimte die je zo kan creëren.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden