Thai yoga massage workshop

Leer Thai yoga massage! Nu is je kans om de basics van deze prachtige vorm van massage uit Thailand te leren.

Tijdens ons (vaak stressvolle) dagelijks leven, wordt er meestal spanning opgebouwd door onder andere onze zit- en bewegingspatronen. Hierdoor kan het lichaam niet optimaal functioneren. Door de beoefening van yoga kunnen we al iets doen om krachtiger en flexibeler te worden, maar er is maar zoveel wat je zelf kan doen. Dit is waar Thai yoga massage verder kan helpen! Wanneer je de massage ontvangt, kan je lichaam helemaal ontspannen waardoor het makkelijker is om spanning los te laten. Wanneer je de massage geeft ben je fysiek veel met je lichaam aan het doen, doordat de massage op de vloer wordt gedaan terwijl je aan verschillende lichaamsdelen werkt. En als je de flow van de massage begint te voelen wordt het meer meditatief voor beiden. Je kan met de adem gaan bewegen.

feature thai yoga massageTijdens de Thai yoga massage workshop leer je een protocol van ongeveer 1 uur. Je zal dit protocol op elkaar oefenen. Je geeft de massage, maar je ontvangt hem dus ook. Dit geeft je de kans te leren wat je moet doen, maar ook om te ervaren hoe het zou moeten voelen. Aan het begin van de workshop ontvang je een handout met de massage plaatjes met ruimte voor aantekeningen. Op deze manier kan je thuis blijven oefenen met je partner, familie of vrienden en zo van deze oude Thai yoga massage kunst genieten.

De massage wordt beoefend op een mat op de vloer terwijl je volledig gekleed bent, er wordt dus geen olie gebruikt. Er is geen massage ervaring nodig om mee te doen aan deze workshop.

Er zijn minimaal 5 deelnemers nodig om de workshop door te laten gaan en er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar. Een week voor de workshop zal ik laten weten of hij doorgaat. Is dit niet het geval, dan zullen degene die zich in hebben geschreven hun geld terug krijgen. Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zoals beschreven op vyanayoga.nl.