Thaise yoga massage

thaise yoga massage praktijk Thaise yoga massage wordt ook wel ‘yoga voor luie mensen’ genoemd. Je hoeft hier zelf niet veel te doen, behalve toestaan dat ik jouw lichaam beweeg en proberen zo veel mogelijk los te laten. Tijdens de massage wordt de je in verschillende houdingen gebracht op een passief dynamische manier en wordt er gebruik gemaakt van drukpunten. Hierdoor ontvangt het lichaam strekkingen, druk en bewegingen die de circulatie verbeteren en het zenuwstelsel stimuleren. Blokkades verminderen hierdoor en de bewegingsvrijheid wordt hersteld. De aanraking kan soms wat gevoelig zijn, met name als je niet gewend bent gemasseerd te worden. Door rustig door te blijven ademen en je aandacht bij je lichaam te houden kunnen we samen jouw lichaamsbewustzijn vergroten. De energie zal zo weer vrijer door het lichaam kunnen gaan stromen.

Tijdens de massage ben je gekleed in comfortabele loszittende kleding en er wordt geen olie gebruikt. Ook worden er geen seksuele handelingen verricht.

Aangezien ik momenteel op reis ben kunnen er geen massage geboekt worden in Rotterdam. Ik zal massages aanbieden op de plekken waar ik ben, dus mocht je in de buurt zijn, twijfel dan niet om contact op te nemen!

thaise yoga massage rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *