‘Ruimte in je lichaam’ thema workshop

Voel je ook wel eens weerstand in je lichaam? Of voel je spanning en krijg je dit niet goed uit je lijf? Ervaar een gevoel van ruimte en vrijheid! Deze workshop staat in het teken van het creëren van ruimte in je lichaam en geest. Samen gaan we langs de barrières en het gevoel van weerstand en heffen we deze op.

Methode

ruimte in je lichaamWe werken met ons eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen, zoals tennisballen en dekens. Zo breng je druk op verschillende gebieden op je lichaam. Op deze manier heb je altijd zelf de controle over hoeveel lichaamsgewicht je gebruikt voor de druk. Dit bevordert de circulatie van bloed, lymfe, maar ook van energie wat helpt met het afvoeren van afvalstoffen en het loslaten van spanning. Omdat je zelf leert hoe je dit kunt ervaren, kun je de oefeningen ook gemakkelijk thuis doen.

Praktische informatie

Alle benodigdheden zijn aanwezig in de studio. Je mag natuurlijk altijd je eigen mat gebruiken. Je hebt geen yoga ervaring nodig om mee te doen met deze workshop. Heb je een blessure, waardoor je twijfelt of je mee kan doen? Neem contact met mij op! De meeste bewegingen zijn rustig en toegankelijk voor iedereen en je hoeft niks te doen wat niet goed voelt.

Datum: volgt

Kosten: volgt

Er zijn minimaal 3 deelnemers nodig om de workshop door te laten gaan en er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar. Een week voor de workshop zal ik laten weten of hij doorgaat. Is dit niet het geval, dan zullen degene die zich in hebben geschreven hun geld terug krijgen. Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zoals beschreven op vyanayoga.nl.