Bewust Bewegen programma’s

Welkom op de plek die yoga naar jou toe brengt!

Deze beoefeningen kan je overal met je meenemen, waar je ook maar bent. Wanneer je ze koopt, zijn ze van jou. Er zijn GEEN lidmaatschap kosten aan verbonden.
Ze zijn allemaal ontworpen om je bewustwording van je lichaam, ademhaling en beweging te ontwikkelen. Dit kan je helpen om minder pijn te ervaren, makkelijker te bewegen, beter te slapen en meer rust in je hoofd te ervaren.

Op dit moment bied ik online Restorative beoefeningen. Ook ben ik bezig met een Relax @ work stoelyoga programma.
Bekijk deze filmpjes, om meer te weten te komen over wat dit inhoud.

Mocht je een specifieke persoonlijke vraag of probleem hebben, neem dan contact op voor een 1-op-1 sessie, live of via skype.

“Rianne weet je met haar Art of not doing mee te nemen naar een bijzonder diepe ontspanning. Zij begeleidt je telkens op een dieper niveau weg van de stress en brengt je weer dichterbij jezelf. Bijzonder restorative…. herboren loop je weer naar buiten.”
Tamara


Cursussen

Houd de site in de gaten voor toekomstige online bewuste beweging yoga practices. Hier zal de nadruk liggen op het ontdekken van hoe de beweging door het lichaam beweegt.


“Al twee keer heb ik de workshop ‘the art of doing nothing’ mogen ervaren. De workshop doet zijn naam eer aan. De kunst van het niets doen, een houding aannemen en daar volledig in ondersteund worden d.m.v. kussen, blokken, dekentjes, Rianne haalt alles uit de kast om het je zo comfortabel mogelijk te maken. En terwijl je daar niets ligt te doen gebeurt er van alles!
Een aanrader om eens even helemaal niets te doen, want dat is echt een kunst!”

Lisette

In mei 2020 kan je De Kunst van het Niet-Doen LIVE ervaren in 1 van de workshops (als het Coronavirus het toelaat, anders worden reeds gekochte kaartjes vergoed):

Datum: Zondag 3 mei 2020 van 13.00-16.00
Locatie: Yourth, Belzeelsestraat 24, Belzele/Evergem (near Ghent)
Investering: €30

FB event link!

or

Datum: Zaterdag 9 mei 2020 van 13.00-16.00
Locatie: Studio Elvi, Sumatrastraat 265, Den Haag
Investering: €30

FB event link!

Wanneer je op de link klikt word je doorgestuurd naar de Wicked Retreats website met het event of je kan kiezen om voor het Facebook event en zo je mat reserveren!


Hieronder vind je een gratis audio van een begeleide bodyscan (in het Nederlands) en video van mijn favoriete restorative vorm: Reclining Butterfly (in het Engels)!
Veel plezier <3

Note: Het betaalproces is alleen beschikbaar in het Engels, excuses voor het ongemak.