Thaise Bodywork sessie

Let op!!
Momenteel verblijf ik in Zuid-Spanje, waar ik sessies aanbied.

Massage op de futon over de kleding.

Een Thaise Bodywork sessie is een ontspannende en verkwikkende massage flow, waarbij je wordt bewogen, gestretcht en waar drukpunten worden gebruikt. Je draagt loszittende, comfortabele kleding tijdens deze massage. Er wordt bij deze sessie geen olie gebruikt en je ligt op een comfortabele mat op de vloer.

De sessie duurt ongeveer 90 minuten, zodat er tijd is om het hele lichaam te behandelen. Over het algemeen wordt er bij de voeten begonnen en vanuit daar de rest van het lichaam. Er wordt altijd gezocht naar een druk die binnen jouw comfortzone ligt, zodat je kan blijven ontspannen en verzachten. De gedachte hierachter is, dat wanneer je druk te intens en pijnlijk is, het lichaam zichzelf zal willen beschermen, wat het doet door te verharden. Terwijl het idee is om te verzachten, zodat de circulatie en bewegingsvrijheid te verbeteren.

Tijdens de sessie zal je worden uitgenodigd om aanwezig te blijven bij je ademhaling en de sensaties die je waar kan nemen in je lichaam. Op deze manier kunnen we samen ontdekken wat er in dat moment is. Daarbij komt, dat daar waar jij je aandacht naartoe brengt, beweging en verzachting kan ontstaan. De energie zal vrijer door je lichaam kunnen gaan stromen.

Voorafgaand aan de massage zal er een intake zijn om blessures e.d. te bespreken evenals wensen en grenzen.

Let op! Dit is geen erotische massage.

6 gedachten over “Thaise Bodywork sessie”

  • Beste Engelbert,
   Mijn behandelingen worden niet vergoed door een zorgverzekering en ik ben ook niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Ik heb erover nagedacht om daar nog een aparte geaccrediteerde opleiding voor te doen, maar heb besloten dat die investering te hoog is voor mij, op dit moment en dat de verplichtingen die zorgverzekeringen opleggen, mij het niet waard zijn.
   Ik hoop dat dit antwoord geeft op je vraag.
   Heb een mooie dag!
   Rianne

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.