Vyana yoga: Creëer bewustwording, vrijheid en geluk

Yoga

Leer om te voelen hoe je beweegt, bewust bewegen. Ervaar dit tijdens een individuele yoga coaching sessie of tijdens een van mijn workshops.

Lees meer…

Massage

Wat heeft jouw lichaam nodig vandaag?
Voel je herboren met een Thaise massage, Mee in balans met bodywork, of totaal ontspanning met een intuïtieve olie massage.

Lees meer…

Rianne

Lees meer over de yoga docente, masseuse en oprichtster van Vyana yoga.

Lees meer…

Ga mee op mijn reis

Ik ben Rianne en in 2015 ben ik begonnen met Vyana yoga, waarmee ik yogales en massages geef. Daarnaast had ik een baan als research analist in een laboratorium. In juli 2017 heb ik deze baan opgezegd, zodat ik kon gaan reizen en om uit te zoeken hoe ik van mijn passie voor yoga en massages, kan leven. Hieruit is Wicked Retreats ontstaan. In samenwerking met bijzondere mensen zullen we prachtige dingen gaan doen. Meer info komt zeer binnenkort!

Volg mijn verhaal op mijn Blog

Samen met mijn volkswagen bus Lotje heb ik vrij genomen om te reizen en te werken. Mijn avonturen kan je volgen in mijn blog! Mijn schrijfsels gaan niet alleen over de plekken die ik bezoek, maar ook over het leven en hoe ik dat ervaar.
Een blog is geweid aan hoe mij levensreis mij gebracht heeft tot waar ik nu ben. deze kan je hier vinden (in het Engels).

 

My leven nu, met Lotje, mijn thuis 🙂

Werk met mij samen

Wil je hulp bij je practice of wil je graag met mij samenwerken op jouw retreat, guesthouse, vakantie of iets dergelijks? Stuur mij dan een berichtje!