Vyana yoga: Creëer bewustwording, vrijheid en geluk

Massage
Wat heeft jouw lichaam nodig vandaag?
Voel je herboren met een Thaise massage (bekijk video), meer in balans met structural bodywork, of totaal ontspanning met een intuïtieve olie massage.
Lees meer…
Yoga
Leer om te voelen hoe je beweegt, bewust bewegen. Of observeer de stilte tijdens restorative yoga. Ervaar dit online, tijdens een individuele yoga coaching sessie (ook over Skype) of tijdens een van mijn workshops.
Lees meer…
Rianne
Lees meer over de yoga docente, massage therapeut en oprichtster van Vyana yoga.
Lees meer…

Ga mee op mijn reis

Ik ben Rianne en in 2015 ben ik begonnen met Vyana yoga, waarmee ik yogales en massages geef. Daarnaast had ik een baan als research analist in een laboratorium. In juli 2017 heb ik deze baan opgezegd (ondanks dat ik nog steeds wel eens terugkom om wat werk te doen). Ik ben in mijn bus gaan wonen en reizen om uit te zoeken hoe ik mijn passie voor yoga en lichaamswerk beter kan delen. Tijdens het reizen is Vyana Yoga langzaam gaan groeien doordat ik mijn persoonlijke levensreis ben gaan delen en online beweging/yoga programma’s ben gaan ontwikkelen. Tegelijkertijd is ook Wicked Retreats geboren, wat nog in de kinderschoenen staat, maar waarmee ik uiteindelijk, met verschillende samenwerkingen, een plek hoop te creëren waar mensen samen kunnen komen om een meer gebalanceerde levensstijl te kunnen ervaren.


Volg mijn verhaal op mijn Blog

Samen met mijn Volkswagen bus Lotje heb ik vrij genomen om te reizen en te werken. Mijn avonturen kan je volgen in mijn blog! Mijn schrijfsels gaan niet alleen over de plekken die ik bezoek, maar ook over het leven en hoe ik dat ervaar. Het gaat over de hoogtepunten en meer uitdagende momenten van het ‘vanlife’, de persoonlijke groei die ik ervaar door de relaties met de mensen en de wereld om mij heen.
Een blog is geweid aan hoe mijn levensreis mij gebracht heeft tot waar ik nu ben. Deze kan je hier vinden (in het Engels).

Mijn leven nu, met Lotje, mijn thuis 🙂

Laten we samenwerken!

Wil je hulp bij je practice of wil je graag met mij samenwerken op jouw retreat, guesthouse, vakantie of iets dergelijks? Stuur mij dan een berichtje!