Vyana yoga: Creëer bewustwording, vrijheid en geluk

Massage
Wat heeft jouw lichaam nodig vandaag?
Voel je herboren met een Thaise massage, meer in balans met structural bodywork, of totaal ontspanning met een intuïtieve olie massage.
Lees meer…
Yoga
Leer om te voelen hoe je beweegt, bewust bewegen. Ervaar dit tijdens een individuele yoga coaching sessie of tijdens een van mijn workshops.
Lees meer…
Rianne
Lees meer over de yoga docente, massage therapeut en oprichtster van Vyana yoga.
Lees meer…

Ga mee op mijn reis

Ik ben Rianne en in 2015 ben ik begonnen met Vyana yoga, waarmee ik yogales en massages geef. Daarnaast had ik een baan als research analist in een laboratorium. In juli 2017 heb ik deze baan opgezegd. Ik ben in mijn bus gaan wonen en gaan reizen om uit te zoeken hoe ik mijn passie voor yoga en massages beter kan delen. Tijdens het reizen in Wicked Retreats ontstaan. Kijk op de website wat er gepland staat. Ook deel ik mijn kennis online in de vorm van video’s (Engels) en e-books. Ook komen er uitgebreidere online programma’s binnenkort.


Volg mijn verhaal op mijn Blog

Samen met mijn Volkswagen bus Lotje heb ik vrij genomen om te reizen en te werken. Mijn avonturen kan je volgen in mijn blog! Mijn schrijfsels gaan niet alleen over de plekken die ik bezoek, maar ook over het leven en hoe ik dat ervaar.
Een blog is geweid aan hoe mijn levensreis mij gebracht heeft tot waar ik nu ben. Deze kan je hier vinden (in het Engels).

Mijn leven nu, met Lotje, mijn thuis 🙂

Werk met mij samen

Wil je hulp bij je practice of wil je graag met mij samenwerken op jouw retreat, guesthouse, vakantie of iets dergelijks? Stuur mij dan een berichtje!