Vyana yoga: Reizen naar binnen

Massage
Wat heeft jouw lichaam nodig vandaag?
Ontspan diep terwijl je bewogen wordt en voel je als herboren met een Thaise massage (bekijk video).
Lees meer…
Yoga
Hoe beweegt jouw lichaam?
Beweeg met meer vrijheid en voel je lekkerder in je lijf. Leer spanning los te laten, beter te ademen en efficienter te bewegen.
Ervaar dit online in een programma, tijdens individuele therapeutische yoga sessies (ook over Skype/Zoom) of bij een workshop.
Lees meer…
Rianne
Lees meer over de yoga therapeute, masseuse en oprichtster van Vyana yoga.
Lees meer…

Ga mee op reis

Ga mee op reis in je eigen lichaam. Ik kan je ondersteunen bij meer rust in jezelf vinden. Tools met je delen om je bewuster te worden van jouw ervaring van je lichaam, beweging, ademhaling en geest. Jouw bewustwording kan je helpen jouw lichaam op een manier te gaan gebruiken die lichter en vrijer voelt. Minder pijn, angst en onzekerheid, meer rust, ruimte en gezondheid.
Ben jij klaar voor deze verdieping en je opnieuw te verbinden met de wijsheid in jou? Er zijn een aantal mogelijkheden.

Met mijn Thaise bodywork sessie, bijvoorbeeld, kan je weer in contact komen met je lichaam door het ervaren van mijn aanraking en de bewegingen die ik met je lichaam maak. Je hoeft niks te doen, alleen waar te nemen wat er is in het moment. Meer info klik hier.

Met een (therapeutische) yoga coaching sessie kijken we samen naar wat jouw lichaam nu kan, wat jouw wens is en hoe we die naar elkaar toe kunnen brengen. Wanneer je pijn ervaart in je dagelijks leven, kunnen we er ook aan werken dit te reduceren. Je wordt volledig begeleid bij het maken van eenvoudige bewegingen in combinatie met ademhaling. Meer info klik hier.

Dit zijn effectieve manieren om je lichaam beter te leren kennen. Met meer begrip van je eigen lichaam kan je betere keuzes maken voor jezelf. Dit draagt bij aan meer zelfverzekerdheid, rust en comfort.
Je wordt je eigen heler.

Ervaar therapeutische yoga practices nu zelf op mijn Youtube kanaal.

Voel je vrij om mij een bericht te sturen voor meer informatie of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.


Mijn reis

Mijn nieuwe manier van basic leven met Lotje

Ik ben Rianne en in 2015 ben ik begonnen met Vyana yoga, waarmee ik yogales en massages geef. Daarnaast had ik een baan als research analist in een laboratorium. In juli 2017 heb ik deze baan opgezegd en mijn levenstyle veranderd.

Samen met mijn Volkswagen bus Lotje heb ik vrij genomen om te reizen en om uit te zoeken hoe ik mijn passie voor yoga en lichaamswerk kon delen.

Mijn avonturen kan je volgen in mijn blog (in het Engels). Hier beschrijf ik de hoogtepunten en meer uitdagende momenten van het ‘vanlife’, de persoonlijke groei die ik ervaar door de relaties met de mensen en de wereld om mij heen.
Ik voelde mij niet altijd zo dapper en mijn levensverhaal van hoe ik hier ben gekomen kan je hier vinden (in het Engels).

In 2019, heb ik mijn levensstyle verder aangepast, vanwege een autoimmuun aandoening diagnose, waardoor ik nierpatient ben geworden. Mijn dieet is nu gezonder en puurder geworden om zo mijn lichaam te ondersteunen, zodat het zichzelf zo goed mogelijk kan onderhouden.

Vyana yoga is nu ontwikkeld tot een meer gedeelde ervaring van beweging in het lichaam en de wereld eromheen. In Maart 2021 ben ik begonnen met de opleiding yoga therapy bij Functional Synergy om my door te ontwikkelen to yoga/bewegings therapeute.

Door mijn reis wens ik jou te inspireren op jouw eigen reis naar een meer gebalanceerd leven.


Laten we samenwerken

Wil je graag met mij samenwerken op jouw retreat, guesthouse, vakantie of iets dergelijks? Stuur mij dan een berichtje!